March 19, 2008

Horoskoop-19.03.08

Tänane horoskoop

Jäär

21. märts - 20. aprill

Isegi kui sulle tundub, et osa inimesi peksab pidevalt segast, püüa ise ikka asjalikku juttu ajada. Kuigi ka sul on hetkel kiusatus kasutada oma jutus sümboleid, mida igaüks võib tõlgendada just nii, nagu talle kasulik.

Sõnn

21. aprill - 20. mai

Kosmiline skeem lubab sul vabaneda kõikidest piirangutest ja takistustest. Kuid seda vaid juhul, kui oled selle nimel valmis ka mõningatest asjadest loobuma.

Kaksikud

21. mai - 21. juuni

Praegu mängivad tähtsat rolli suhted nendega, kes sinu üle võimu omavad. Siia alla kuulub nii sinu boss kui sinu vanemad. Võimalik, et ka lapsed. Ka usaldusega seotud asjaolud võivad olla olulised.

Vähk

22. juuni - 22. juuli

Ülijõuline Marsi asend Vähis loob energilise meeleolu. Tahad kogeda ja teha midagi erilist – ja see peaks ka õnnestuma! Võid sattuda kirglikku suhtesse või tekib sul sisemine loomepalang. Päev millegi loomiseks.

Lõvi

23. juuli - 22. august

Õhus on tunda tasapisi suurenevat pinget ja rahutust. Üsna hea aeg mõne muudatuse sisseviimiseks ning vanade vigade kõrvaldamiseks. Suhete osas tasuks püüelda suurema mõistmise poole.

Neitsi

23. august - 22. september

Hommikul kell 9.25 sisenes Kuu Neitsi märki. Seega siis oled omas elemendis ning tahad jälle juuksekarva lõhki ajada. Kui saad oma liigsest punktuaalsusest võitu, võid armuasjade liinis tõeliselt lahedaid hetki kogeda.

Kaalud

23. september - 23. oktoober

Sinu jaoks on oluline oma salajaste plaanide elluviimine. Selle nimel oled valmis kasutama meetodeid, mis ei ole just kõige ausamad. Ka on täna oht, et sa langed mingite ebamääraste illusioonide mõju alla.

Skorpion

24. oktoober - 22. november

Kui keegi sul kopsu üle maksa ajab, hinga sügavalt sisse ja ürita maha rahuneda! Päev on aga lausa loodud selleks, et heas mõttes kirglikult aega veeta. Kui oled mängusõltlane, siis ettevaatust!

Ambur

23. november - 21. detsember

Sinu ideed võivad ju olla geniaalsed, kuid nende elluviimiseks puudub sul praegu kannatus. Kerge on vabaneda küll ebameeldivatest asjadest, kuid lõplikku lahendust see ikkagi ei anna.

Kaljukits

22. detsember - 20. jaanuar

Sinu suhete sektoris liikuv pinges Marss viitab võimalikule vastasseisule. Praegu ei ole lihtne jääda neutraalseks – sa oled sunnitud võitlema ehk kellegi teise võitlust. Samas on sul palju energiat ka kõige raskemate tööde tegemiseks.

Veevalaja

21. jaanuar - 19. veebruar

Nüüd võib juhtuda, et sa paned rõhu just sinna, kus asub keti kõige nõrgem lüli. Sa rõhutad ja väärtustad valesid asju-suhteid. Praegu õigustab end passiivne ja äraootav seisund.

Kalad

20. veebruar - 20. märts

Olulisel kohal on partnerlus. Kas see võtab konstruktiivse koostöö vormi või saab tegemist olema hoopis ägeda konkurentsiga, seda ei saa täpselt öelda. Suhteliselt hea päev ka aktiivseks füüsiliseks tegevuseks.

No comments: